perjantai 5. kesäkuuta 2015

Palautetta jalkasienen hoidosta White Swanin vahvalla otsonoidulla oliiviöljyllä

Taas äsken eräs jalkahoitaja, joka on White Swan –tuotteiden jälleenmyyjä, teki tuotetilausta ja antoi seuraavaa palautetta:

”Juuri eilen hoitelin erästä asiakasta, jolla sitkeää jalkasilsaa hoidettu n. kolmen vuoden ajan mm. antibiootein. Nyt vajaan kaksi kuukautta käyttänyt vahvaa otsonoitua öljyä ja varvasvälit kiinni :)”



Jalkasienen hoidossa  vahva otsonoitu oliiviöljy lieneekin parasta. Vahvuus itsessään ei silti ole ratkaisevin tekijä.  Esimerkiksi niin sanottua supervahvaa öljyä en omassa yrityksessäni edes tee, sillä vahva öljy on jo otsonoitu hyödyllisien otsonidien kannalta maksimiin, ja siitä otsonoinnin jatkaminen lisää vain haitallisten yhdisteiden määrää öljyssä, jotka heikentävät sen tehoa ja saattavat aiheuttaa kihelmöivän tai polttavan ihoreaktion. Useimpiin muihin iho-ongelmiin suosittelen normaalivahvuista seesamiöljyä tai otsonoitua shea- tai kaakaovoita sisältäviä hoitavia kosteusvoiteita. Enemmän tietoa jalkasienen hoidosta löytyy oheisesta laajemmasta artikkelista: http://www.otsonoituoliivioljy.fi/2017/03/2165-potilaan-laaja-tutkimus-otsonoidun.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti